Praktisk elcykel att ha med ombord på segelbåten

Om du är som de flesta segelbåtsägare älskar du tanken på att kunna utforska nya hamnar och ankringsplatser. Men att ta sig runt på ett nytt ställe på land kan ibland vara en utmaning. Speciellt om du vill undvika att gå långa sträckor eller ta en dyr taxi. Dessutom finns det inte alltid kollektivtrafik dit du kommer.

Kompakt och funktionell

Det är där en elcykel kommer väl till pass. De flesta elcyklar är lätta och hopfällbara, vilket gör dem lätta att stuva ombord på din segelbåt. Dessutom är de väldigt praktiska och kan användas för korta ärenden eller längre utflykter.

Ta dig runt på elcykel

Till skillnad från en vanlig cykel kan de ge en välbehövlig boost som hjälper dig att enkelt navigera i branta backar och långa sträckor. På grund av el-boosten passar elcyklar även de mest otränade cyklister, men ger dig samtidigt motion då du fortfarande måste trampa.

Elcyklar är också miljövänliga och ger inte ifrån sig några utsläpp. Många hopfällbara elcyklar går även att ta med på buss, tåg eller flyg.

Oavsett om du letar efter ett sätt att utforska din omgivning eller helt enkelt behöver ett praktiskt sätt att ta sig runt, är en elcykel handla på nätet ett utmärkt alternativ för alla segelbåtsägare.